sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Toimistokissa

Jouduin tänään käymään töissä. Koska sunnuntai ei ole ollenkaan kiva päivä istua toimistolla, päätin ottaa Morin mukaan seuraksi. Tämä oli hyvää harjoitusta kuljetuskassissa olemiseen ja uusiin paikkoihin tutustumiseen. Työhuoneeni ei ollut pienen kissan näkökulmasta kovin virikkeellinen. Oli siellä sentään muutama kynä, jotka voi tiputella alas pöydältä, sälekaihtimien naru, jota pureskella, ja hiiren johto, jota pureskella.Lisäksi pieni metsästäjä havaitsi terävillä aisteillaan linnun, tarkemmin sanottuna origamikurjen. Pelkkää paperia siis koko tirppa, mutta se ei Moria haitannut vaan lintu sai kyytiä.

Työhuone kävi kuitenkin nopeasti pieneksi kissalle, ja se alkoi maukua ilmeisesti tylsistymistään. Taisin olla ainut ihminen koko talossa, joten päästin Morin käytävään tutkimaan, kun lähdin hakemaan teetä kahvihuoneesta. Tuo taisi olla suurin tila, missä Mori on koskaan ollut vapaana. Tila piti tietysti heti hyödyntää ja juoksennella ympäriinsä mahdollisimman paljon, heti kun jokainen kolo oli ensin tarkkaan tutkittu.

Käytäväjuoksentelu taisi olla sen verran rankkaa, että teetauon jälkeen Mori asettui syliini kehräämään, ja viipyi siinä kunnes sain hommat valmiiksi ja oli aika lähteä kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti