perjantai 1. marraskuuta 2013

Pentuja pukkaa

Niin Morista sitten tuli viime viikolla isä. Tinka-neitonen (vai nyttemmin rouva?) punnersi maailmaan ensin kaksi pentua, ja kokeili perhe-elämää niiden kanssa. Ilmeisesti äitinä olo osoittautui mukavaksi, ja vuorokautta myöhemmin perhekoko kasvoi kahdella. Pentuja on siis neljä: kaksi beigeä; tyttö ja poika, sekä yksi punainen ja yksi riistanvärinen poika.

Kävin eilen tervehtimässä pieniä möngertäväisiä, ja voi sentään kun ne olivat pieniä ja suloisia. Riistapoju alkoi raotella silmiään, joten valokuvaaminen salaman kanssa ei tullut kyseeseenkään, ja ilman salamaa pentulaatikon hämäristä ei olisi erottunut yhtään mitään. Täytyy tyytyä kasvattajan kuviin ennen silmien aukeamista. Niitä näkee SunnyPace-kissalan sivuilta.

Samaisessa kissalassa on toinenkin Morin morsian, ja jälkikasvua odotetaan viikolla 47. Nekkua silitellessä kyllä huomasi, että maha on kasvanut. Eikä tässäkään vielä kaikki. Mori on ollut varsinainen gigolo, häntäheikki tai auervaara, sillä Beisankin se on saattanut siunattuun tilaan. Beisan pentuja odotetaan myös viikolla 47, mistä voitte päätellä, että kiirettä on pitänyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti