perjantai 21. helmikuuta 2014

Uusi tulokas

Meille muutti viime sunnuntaina uusi pieni kissa! Morin sininen tytär, joka on kulkenut koodinimellä Smurffiina, on saanut nimekseen Katla ja muutti tänne meille. Katla on suunnattoman suloinen ja rohkea ja reipas ja pieni ja pörröinen ja kerrassaan ihana kissinpentu.

Pienen kissan nimi oli pitkään pohdinnassa. Koska aiemmillakin kissoilla on Islantiin viittaavat nimet, niin pienen piti toki jatkaa sarjaa. Ensimmäisenä harkinnassa oli Saga, mutta se tuntui aivan liian seesteiseltä nimeltä näin toimeliaalle neidille. Katla viittaa sekä tulivuoreen että Veljeni leijonamieli kirjan lohikäärmeeseen, ja nimi tuntuu istuvan pikkukisulle kuin nenä päähän.
Katla on siisti tyttö


 Isän ja tyttären ensimmäinen yhteiskuva
Mori oli alusta asti hyvin kiinnostunut pienestä tulokkaasta. Tosin ensin Mori taisi luulla  sitä uudeksi morsiammeksi, joka pitää hurmata. Hurmausyritykset muuttuivat melko pian isälliseksi huolenpidoksi. Mori kastroitiin reilu viikko ennen Katlan tuloa ja vähitellen tyttöjen huumaustarpeet ovat käyneet pienemmiksi, mikä varmasti osaltaan on auttanut näiden kahden tutustumista toisiinsa.

On rankkaa olla isä
Perla on ollut järkyttynyt, kun sen maailma näin kovasti mullistui. Se on pääasiassa pysytellyt sivussa nuorempien touhuista ja sähissyt kaikille liian lähelle eksyneille. Onneksi sekin alkoi melko nopeasti kurista pikkuiselle, eikä mitään konflikteja ole saatu aikaiseksi. Nyt kuitenkin on jo käynyt selväksi, että Katla on isin tyttö.

*************************************************************
Vielä on lisättävä pentu-uutisia sen verran, että Morin ja Taigan pennut syntyivät 22.1 ja ovat jo siis neliviikkoisia pieniä söpöliinejä. Pentuja on viisi, yksi sininen tyttö, yksi riista tyttö, yksi riista poika ja kaksi sinistä poikaa. Wauhtitassujen blogista löytyy pentujen kuulumisia ja etenkin kuvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti