lauantai 28. kesäkuuta 2014

Poika on tullut kotiin

Tuossa kuukausi sitten kävin Katlan ja Morin kanssa Hyvinkäällä Ery-Sydin näyttelyssä. Mori oli jälleen niin kireänä, että heti saatuani kissat häkkeihin kävelin sihteeristöön vetämään Morin pois arvostelusta. Katla sen sijaan esiintyi hyvin ja tuomari aloitti arvostelusetelin kirjoittamisen piirtämällä ison sydämen, ja tuloksena EX1.

Kuva: Pauli Araneva
Morin jälkeläisiä näyttelyssä oli Katlan lisäksi paikalla Max, Tiuhti ja Naava. Molemmat pojat pärjäsivät hienosti: Tiuhti oli VP ja Max meni paneeliin asti! Naava puolestaan keskittyi ottamaan rennosti.

Kuva: Pauli Araneva

Näyttely oli drive-in näyttely, joten siellä ei tarvinnut olla heti aamusta ja kotiin sai lähteä heti, kun omat arvostelut olivat ohi. Olisin mielelläni jäänyt seuraamaan paneelia, mutta koska olin kimppakyydillä liikkeellä, en kehdannut pyytää kuskia odottamaan paria tuntia pidempään. Hän kun oli jo valmis lähtemään kotiin.

Olin juuri päässyt kotiin, kun sain tekstiviestin, että Mori oli voittanut siitosurosten luokan! Kissa, joka ei itse aikuisena ole saanut yhtään arvostelua näyttelyistä, on onnistunut saamaan aikaan hienoa jälkikasvua.

Onneksi paikalla oli vielä kiva ihminen, joka keräsi Morin palkinnot talteen, ja nyt ne jo kulkeutuivat meille kotiin asti. Pokaali ja kaikkea!


Ja kyllä. Kuvaustarkoituksia varten laitoin pokaaliin nameja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti