tiistai 7. lokakuuta 2014

Edustustehtäviä

Viime lauantain maailman eläintenpäivän kunniaksi kävimme Morin kanssa Turun Lemmikkiasemalla esittelemässä rotua. Teen valtaosan kissojen ruokaostoksista siellä, joten kauppa oli ennestään tuttu. Mori ei kuitenkaan ollut siellä aiemmin käynyt. Mukana esittelyssä olivat myös Morin tytär Sina ja mumminsa Pipsa.

Sina
Lemmikkiasema tarjosi meille päiväksi kangashäkit käyttöön, mutta Mori ei omassaan montaa minuuttia viihtynyt, vaan lähes koko neljä tuntinen rupeama sujui valjastellen ympäri liikettä.

Mori lainahäkissään
Monet hyllyvälit tuli kierrettyä. Liikkeen asiakkaat tuntuivat olevan hyvin ihastuneita reippaasti ja rohkeasti valjastelleeseen Moriin. Liikkeessä kävi myös koiria, joista Mori ei ollut juuri millänsäkään, sillä onhan niitä nähty ulkolenkeillä ennenkin. Pienen kissan suurella egolla varustettu Mori asettui jopa rennosti makuulle suuren rotikan kulkureitille. Kolmen kuukauden ikäiseltä pennulta Mori sai pusun, mutta pentu sai kyllä samantien opetuksen, ettei pidä mennä kissoja nuoleskelemaan tai saattaa tulla tassusta.

Mori tutkailee kissanruokavalikoimaa
Kotona suurin osa huiskaleluista on jo lähes loppuunleikittyjä, joten oli aika hankkia uusi. Mori oli tottakai keskeisessä osassa valitsemassa uutta huiskaa, ja lähes jokaista mallia tulikin kokeiltua, jotta kotiin lähti varmasti se mieluisin.

Huiskavalikoimaa arvioimassa
Huiskan lisäksi kokeilimme erilaisia valoja, joilla kissa erottuisi maastosta pimeän aikaan tehdyillä lenkeillä. Lisäksi Mori pääsi kokeilemaan liikkeeseen juuri saapuneita villapaitoja. Ja pääsipä Mori-mannekiini paidassaan Lemmikkiaseman facebook-sivun kansikuvapojaksikin.


On se kyllä kaunis poika, ja niin reipas.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti