keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Neljän passin talous

Katla kävi tänään lääkärillä. Käynnin aiheena oli rokotusten uusiminen. Viime vuonna tuli käytyä eläinlääkärillä muutaman kerran liikaa, joten toivotaan, että tänä vuonna selvitään rutiinikäynneillä. Rokotuksia uusitaan vuosittain, Morin ja Perlan rokotukset hoituvat kesällä yhdellä käynnillä, ja Katlan rokotukset tulevat jatkossakin osumaan näin helmikuuhun.

Katla herätti huomiota jo matkalla lääkäriin huutelemalla bussipysäkillä kuljetuskassistaan ohikulkijoille. Eläinlääkäriasemalla oli jo kova kiire pois kassista ja pöydällä neiti keikisteli tyytyväisenä. Ennen rokotusten pistämistä lääkäri teki perusterveystarkastuksen. Katla kehräsi läpi toimituksen, mikä vaikeutti kovin sydämen kuuntelemista. Kuulemma ne kaksi lyöntiä, mitkä lääkäri ehti kehräyksen väliltä kuulla, olivat ihan normaalit. Muutenkin kaikki oli kunnossa. Rokotus upposi nahan alle edelleen kehräyksen säestämänä.

Katlalla on edessä ensimmäinen ulkomaan näyttely ja sitä varten otettiin myös rabies-rokotus. Rabies ilmeisesti kirvelsi hieman kun kehräyskin lakkasi. Ulkomaan reissua varten Katlalle hankittiin myös oma passi. Nyt meidän taloudessa on siis neljä passia; kolme lemmikkipassia ovat kaikki eri maista. Melko kansainvälinen talous, ettenkö sanoisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti