sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Näyttelykuulumisia

No nyt vihdoin sain kirjoitettua valmiiksi tämän näyttelykokemusartikkelin. Eihän siihen mennytkään kuin, hmm, kuukausi?

Näyttelyissä käyminen on nyt sitten aloitettu virallisesti. Syyskuun alussa oltiin Morin kanssa Turokin esittelynäyttelyssä ja viikko siitä eteenpäin oltiin Tampereella Pirokin näyttelyssä.

Näyttelyihin otettiin mukaan ainakin uudet näyttelyverhot ja kissa, joka pakkasi itse itsensä.Kummassakaan näyttelyssä ei pahemmin tullut otettua kuvia, mutta Tampereella käytiin Tessan kuvattavana. Studiokuvia on siis tulossa joskus lähiaikoina (toivottavasti). Tässä kuitenkin yksi otos omasta kamerasta.Näyttelyhäkkiin Mori kotiutui nopeasti ja esiintyi edukseen. Häkin ulkopuolella sen sijaan jännitys purkautui sähinänä ja murinana muille kissoilleja vähän kaikelle.

Turussa kokeiltiin kissa-agilityä, mutta sen verran Moria jännitti, että se päätti sähistä ensimmäiselle esteelle. Kun sain sen tuupittua ensimmäisestä esteestä yli, se jäi murisemaan seuraavalle. Sitten loppuikin jo aika. Taidetaan kokeilla uudelleen vasta kun Mori osaa olla rennosti ihmis- ja kissapaljoudessa.

Tampereella piti tuomaripöydälläkin vähän sähistä, mutta tuomari ei ollut siitä moksiskaan. Mori sai kehuja pitkästä hännästä, suuresta koostaan ja pään muodoista, silmät olisivat kuulemma saaneet olla suuremmat. Arvostelun jälkeen jäin Morin kanssa vielä seuraamaan tuomarin viimeiset arvostelut. Siinä keskellä kaikkea hälinää seisoskellessa se rentoutui sylissäni, joten en vienyt sitä takaisin häkkiin ennenkuin tuomarin parhaan valintojen jälkeen. Kyllä siitä vielä kehittyy pätevä näyttelyissä kävijä.

1 kommentti:

  1. Jee! Vihdoinkin! Minua onkin kiinostunut miten näyttelyissä meni :) Mä oon itse huomannut, että bloggausta häiritsee joku elämä *duh*

    VastaaPoista