torstai 19. tammikuuta 2017

Viisiviikkoiset

Pennut täyttivät viime lauantaina 5 viikkoa. Kuvien ottaminen muuttuu viikko viikolta haastavammaksi, kun pentujen vauhti vain lisääntyy. Tämmöiseksi meni touhu, kun ensimmäisen kerran koitin ottaa 5-viikkoiskuvia.
Riehujina Selma ja SvalaSeuraavalla yrityksellä kuvaajalla oli haasteita kameran säätöjen ja uuden salaman käytön kanssa, mutta muistikortille tallentui kuva jos toinenkin (ihan kaikki kuvat eivät ole samasta kuvaussessiosta).
Selma


Tässä pörhistellään Morille

 Selma on touhukas pieni kissinpentu. Selma tykkää painia, ja painikaveriksi kelpaa yhtälailla sisko kuin 10 kertaa itseään isompi Mori. Välillä tuntuu kuin Selma ymmärtäisi olevansa Morin kanssa samanvärinen, niin usein se hakeutuu Morin seuraan. Selma kömpii usein ensimmäisenä esiin nukkumapaikastaan kun herään tai tulen kotiin. Selma kävi ensimmäisenä hiekkalaatikolla pissalla ja alkoi ensimmäisenä kehrätä ihmisen kosketuksesta.
Svala


Svala on porukan pienin. Se tykkää myös touhuta ja painia. Svala oppi ensimmäisenä juomaan vettä kupista, ja kävi toisena hiekkalaatikolla. Svala murisee kovasti, kun innostuu leikkimään kaninkarvalelulla. Äskettäin Svala oppi myös hyppäämään, ja sen saattaakin löytää sängystä tai kiipeilypuusta. 
Elva


Elva on pieni keijukaisprinsessa, josta toisinaan kuoriutuu ilkikurinen menninkäinen. Elva tykkää pörhistellä ja hyppiä sivuttain haastaessaan muita leikkiin. Jos tunnen jonkun kiipeävän kylkeäni pitkin, kiipijä on todennäköisesti Elva. Elvalla riittää vauhtia ja touhua, mutta se malttaa myös toisinaan köllötellä sylissä. Elva on keksinyt myös, että toisia kissoja voi puskea.
MandaManda on porukan isoin, mikä johtuu ehkä siitä, että Manda tykkää syödä. Kuvia purkaessani huomaan, että Manda näkyy kuvissa harvemmin kuin siskonsa. Ehkä se sitten on hieman vetäytyvämpi, vaikka pentujen touhutessa ympäriinsä Manda näyttää leikkivän siinä missä muutkin. Mandakin osaa pörhistellä toisille leikin lomassa. Manda kiipeää usein polvelle ja tykkää maharapsuista.2 kommenttia:

  1. Ihania pieniä pörhistelijöitä! :)

    VastaaPoista
  2. Ihania pikkuisia. Varmasti ihana seurata pentujen kehitystä ja päästä alusta asti näkemään miten luonteet lähtevät kehittymään jokainen omanlaisekseen.

    VastaaPoista