maanantai 6. maaliskuuta 2017

Luovutusiässä

Lauantaina pennuille tuli 12 viikkoa ikää täyteen. Se on aikaisin kissojen suositeltu luovutusikä. Nyt katselen näitä pentuja ja mietin olisivatko ne valmiita lähtemään. Jos uudessa kodissa olisi Morin kaltainen hoitosetä odottamassa, niin kyllä. Katla tuli minulle 12 viikkoisena, ja Mori otti sen hoiviinsa. Katla sai imeskellä Morin mahakarvoja ja Mori pesi sitä, tarjosi lämpöä ja läheisyyttä. Eihän tuon ikäinen kissa enää maitoa tarvitse, mutta läheisyyttä ja toisten kissojen seuraa kyllä.
Pennut kiehnäävät aikuisten kissojen ympärillä, leikkivät keskenään ja nukkuvat päällekkäin.
12-viikkoisen lähettäminen yksin ainoaksi kissaksi tuntuisi pahalta. Nämä mussukat saavat asua syntymäkodissaan vielä pari viikkoa.

Mori jaksaa leikkiä pienten kanssa
Uudet kodit tietysti haluaisivat uuden perheenjäsenensä mahdollisimman pian, mikä on ymmärrettävää. Heillä on kuitenkin vuosia yhteiseloa kissan kanssa edessä, joten annetaan pentujen vielä nauttia sisarustensa ja tuttujen aikuisten seurasta, sekä muutamasta maitohörpystä, joita emo vielä toisinaan suostuu tarjoilemaan. Maltattehan?

Tässä vielä kuvia 12 viikkoisista

Selma


Svala


Elva


Manda

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, että pennut saavat vielä vähän aikaa äipän ja muiden aikuisten seurassa. Ja mikä parasta, näin mä pääsen vielä kerran moikkaamaan pentuja! :)

    VastaaPoista
  2. Voi hoitosetä <3 On kyllä kiva pennuille, että pääsevät nauttimaan toistensa seurasta vielä parin viikon ajan. Mekin oltiin ihan pieniä reppanoita 14-viikkoisina ja oli hirmu pelottavaa jättää emo ja muut pennut.

    VastaaPoista