tiistai 14. maaliskuuta 2017

Sinkoilevat vaahtokarkit

Pennut kävivät eilen eläinlääkärissä steriloitavina. Kenellekään ei toivottavasti tarvitse selittää, minkä takia lemmikkikissa on hyvä steriloida. Varhaissterilointi on hyvä vaihtoehto, sillä pennut paranevat leikkauksesta todella nopeasti, paljon nopeammin kuin aikuiset kissat. Kissa saattaa tulla sukukypsäksi jo neljän kuukauden iässä, joten pennun uusi koti saisi olla melkein heti varaamassa aikaa lääkäriin. Kun pennut on varhaissteriloitu ennen luovutusta, ei uuden kodin tarvitse (toivottavasti) miettiä eläinlääkärikäyntiä ennen kuin vuoden päästä, kun tulee ajankohtaiseksi uusia rokotukset.

Kaikki neljä siis kävivät lääkärissä yhdessä. Leikkauksen jälkeen tytöt saivat päälleen haavapuvut, jotka on ommellut Polarin ja Thorin (Morin pojat) emäntä. Puvut estävät pentuja nuolemasta omia ja toistensa haavoja, ja pitävät ne tietysti myös vaarin erossa haavoista.

Pesuhetki

Onpas taas likainen pentu. t. Mori
Näistä kuvista voinee jo päätellä, mistä tämän postauksen otsikko juontaa. Pentujen pitäisi nyt viikon verran ottaa rauhallisesti, mutta kerroppa se näille vintiöille.


Pennut olivat heti kotiuduttuaan virtaa täynnä. Ensin piti mankua ruokaa, kun ruokahuollossa oli ollut  päivän aikana puutteita. Ruuan jälkeen meno oli sellaista, että harkitsin jo käsipainojen pujottamista toipilaspukujen sisään. Sen verran leikkaus kuitenkin tuntuu, että uni maistuu nyt useammin ja pidempään.

2 kommenttia:

  1. Mussukat! <3 Ja haa, meillä on yhteisiä tuttuja! Polarin ja Thorin ihmiset on hurjan mukavaa väkeä. :)

    VastaaPoista